07 April 2007

Кажи "Да"!


Когато много ни се иска нещо, тайно си пожелаваме наум да можем да превръщаме всяко “не” в “да”, както и ориза във филе, което аз си пожелах днес по случай постите.

Но това е друга тема. Важното е, че ако можехме да направим всички отговори, от които зависим, положителни, животът ни щеше да е голям купон. Или голяма скука, но не ми се разсъждава.

Затова направо съобщавам, че вече можеш да си купиш една от най-обичаните книги с популярна психология, която те учи как да накараш хората да правят каквото искаш.

Не съм я пробвала, но току виж ти помогнала да склониш мацката от бара да дойде у вас поне тази вечер. Или най-малкото да я почерпиш едно швепсче.

Както и да е – новата книга “Наука за влиянието”, едва ли ще се занимава със слабостите ни във флирта. Защото има далеч по-важни неща от него. Като например – парите.

Според критиците, “Наука за влиянието” е “ Светият Граал на убеждението” и е най-доказаната в практиката система да превърнем всяко „не” в „да”. Тази система може да се използва ако искате да: продавате, рекламирате, преговаряте, въздействате и да превърнете самия себе си в запазена марка.

Авторът на това полезно четиво се казва Кевин Хоган и се счита за един от най-влиятелните умове на планетата. Често компаниите се бият да го спечелят на своя страна, за да бъде с тях когато се сключва важна сделка.

Прекарал голяма част от детството си в бедност, Кевин отрано се е научил как да продава, за да изкарва пари. Известен е с анализите на поведението на популярни фигури от Белия дом. Преподава техники на въздействие и убеждение на мениджъри на Майкрософт, Боинг, Старбъкс, 3М и други пазарни лидери.

В крайна сметка, в момента е един от най-търсените и високо платени лектори в областта.

За книгата си той казва: „Превръщането на трудните неща в лесни за разбиране е едно от нещата, които правя. Можете да разчитате на всичко, което прочетете в тази книга. Сложете си я в сейф в банката. Ако използвате „Наука за влиянието” в продажбите, рекламата, мениджмънта или каквото и да било друго, можете да сте сигурни, че тя ще ви помогне!”

Е, ако ви е убедил, можете да разчитате и на книгата....

Издава: Лик

0 коментара: