08 December 2007

Програма за днес - о8.12.2оо7

На 8 декември програмата ще открият от Жанет 45 –
в 11.00 Екатерина Йосифова ще представи “Обратно броене” – стихосбирка на Рада Панчовска, а в 12.00 ще чуем какво ще каже за стихосбирката на Михаил Калдъръмов “Бездна” Бойко Ламбовски.
Следва представяне от Културна Асоциация Беинса Дуно на Физиогномика и френология, из Словото на Учителя - Беинса Дуно-Петър Дънов, и представяне на етюд от Паневритимията - висш космически ритъм, с музика и изпълнение от кръг Орфеана (12 часа - 13 часа, фоайе запад, етаж).
От 13.00 часа в зала № 9 в НДК издателство „Дамян Яков” ще представи две поетични антологии: „Любовни знаци. Българска любовна лирика” и "In vino veritas". От Цанко Церковски до Бойко Ламбовски. В програмата са проф. Петър Петров, Арсения Иванова, Явор Борисов – артисти; Мария Мирчева – пиано.
Издателство Леге Артис ще представи романа на Неда Антонова “Вино и молитви” – книга първа от трилогията „Вино”
Събитието ще отбележи и издателство Аргус, което ще отпразнува годишнината си и ще представи няколко жанрови групи нови издания.
Издателство Смол стейшънс прес ще представи книгите на Цветанка Еленкова “Времето и връзката – девет есета за Балканите и др.” и на Джонатан Дън “ДНК на английския език” за връзките и кода на думите в английския език. Представянето ще се състои от 16.00 часа, етаж 3, фоайе Запад.

0 коментара: