27 October 2009

ъпдейти


Този уикенд неочаквано се озовах в Ниш и както се разхождах край река Нишава, попаднах на билборд на Белградския панаир на книгата, който се провежда тази седмица (26.10-01.11). "Аа, ама аз ще ходя там," зарадвах се и го снимах, "за да се гмурна в морето от книги!"

Всъщност не сме споменавали за това, но с няколко колеги и двама доценти спечелихме един проект и преди няколко месеца посетихме Солунския панаир. Каква е целта на тези пътувания (освен да си купувам хубави книжки) - ще ви разкажем малко по-натам.

Сега работим усилено по един друг проект, първи по рода си в България, за който се надяваме да стане готин. Скоро ще пишем повече. Сега сме твърде заети да действаме и да се радваме, че случваме смислени неща!

2 коментара:

Anonymous said...

ехаа, ама разказвайте ги тия неща! я гледай какви интересни неща ставали из факултето :)))

Ins. said...

хрумна ми да отбележа с две думи как беше на панаира - претъпкано с хора и много книги (е, беше събота). все пак панаирът си е панаир, хубаво е, че свършихме работа:)
Белград - задръствания, интересни улички, "берлинска" картонена стена, на която се подписахме, ии един особен чар от смесицата на няколко различни урбанистични стила:)

иначе работим, работим..
;)