23 February 2007

Инфо

На днешното упражнение асистент Загоров обяви, че този, който не е присъствал на упражнение, може да го направи през следващата седмица. Т.е. той ще бъде там всеки петък, ако има отсъстващи, без значение редът на упражненията. Другото : държи много на присъствията от тук нататък -- минимум 80% присъствия за втория семестър. Без това и курсова работа няма смисъл да се явяваме на изпит през лятната сесия.
Последният влак за плащане на такса и заверяване е до 28-ми.

7 коментара:

Anonymous said...

Нека благодарим на Криси за информацията, която дава и поне посещаваме блога. Комуникацията наистина ще е по-лесна, а не да ми се обаждат колегите, които не са разбрали нещо. Нямам нищо против разбира се и винаги съм давала информацията, която са ми искали, но след като имаме интернет пространство, на което качваме почти всичко необходимо, нека проявим малко повече заинтересованост. На мен идеята за блога ми харесва и смятам да го поддържаме, надявам се всички да поддържате мен и Криси в това начинание.

Относно ас. Загоров, поканих го днес с нас на хижа, той обеща да помисли. Смятам, че ще се получи забавно, стига да се съберем. Колеги, хижата засега по план е за 4-5.03.2007! До няколко дни ще има малко повече информация и яснота относно цени, срокове и начини за плащания.
Имам и едно процедурно предложение - ако знаете, че не можете да дойдете определен петък на лекции, нека се разбираме за подобни случаи, за да не разкарваме ас. Загоров напразно, доколкото това е възможно, разбира се. Все пак е достатъчно снизходителен към нас :) И той има да учи, хихихик :)))

Anonymous said...

Понеделник - 26.01.2007г. - 17ч. - оценките от изпита по Социология!

Ако има промяна, ще редактирам, но мисля, че не греша! :)

Anonymous said...

Еф, безумно много ти благодаря за подкрепата, не знаеш как ми повдигна духа!!!
Колкото до хижата - чудничко ще бъде, ако се съберем, наистина. Само ме е страх ас. Загоров, ако дойде, да не се изплаши от нас :) :) Разбирайте го, както искате.

Anonymous said...

Ебаси, тъкмо цъкам, за да напиша коментар колко съм благодарна за инфото, и гледам, че вече и други са го направили. :-)

Наистина много полезно, Криси, благодаря! :-)
Радвам се, че си оправила и feed-а. :-)

- Бистра И.

Евелина Проданова said...

Ей, ама може ли някой да обясни на милите индианци като мен как да пост-вам, не само да оставям коментари ;) нещо не мога да се логна

ама пък и аз да не видя нещо --> http://evelinaprodanova.blogspot.com

шалялялялляля

Anonymous said...

Влизаш в "sign in" горе вдясно. От там - NewBlogger, кликваш веднъж и пишеш bookstudent1@gmail.com или bookstudent@gmail.com ; парола : publishing. От там - New Post и си готова :)

Евелина Проданова said...

хехе мерси, аз снощи го открих :)
хехехехехехеххехех

колко съм яка!