17 July 2007

Balkan Forum for Cummunication




Тук е Бистра Г. с новини и снимки от третия Балкански форум за комуникация в Кавала. :)
Да започна впечатленията си от студентското общежитие. Живеещите в Студ. град могат да се чувстват щастливи. Стаите в Гърция са колкото кибритени кутийки и банята е обща за етажа. Е, вярно гледката, която се разкрива от балкона, е много приятна, но пък вътре си като в гробница. Манджата в студ. стол беше прилична, даже много добра. В това отношение смя няколко хиляди светлинни години назад. По отношение на хигинета - също.
По отношение на организацията /или по-точно липсата на такава/ не мога да кажа много ласкави неща. Нормалното закъснение е 1 час. Слава Богу, техническите проблеми започнаха след нашата презентация, така че с нас всичко си беше тип топ.
Вечерите бяха плътно запълнени от разходки из старата част на Кавала, по крайбрежната улица, кръчми, таверни и дискота. Та да не си мислите, че тия неща само при нас ги има :D Не мога да не спомена плажовете. Такъв разкош! Лежиш си, гледкаш си морето и срещу тебе - остров Тасос. С Инчето не можахме да стигнем до него. Но любезните домакини бяха така добри да ни заведат на близки до Кавала плажове, където можахме да се насладим на фин пясък и кристална /почти/ вода. Кофтито е, че водата е много МНОГО солена. Но се преживява :)
Във Форума участваха делегати от 6 страни, около 60 души общо, може би малко повече:) Студентите представиха чудесни презентации. ТРЯБВА да отбележа, че българската група беше сред най-добре подготвените. Особено интересни материали представиха студентите от университета "Спиру Хару" - Румъния и представителите на Варненския свободен университет.
Знаете, по такива срещи бариерите падат :) В духа на Балканите три дни яли, пили и се веселили дружно, all together. Сега малко photos. Останалите можете да видите на http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153813&view=2

1 коментара:

Publishing Team said...

to be continued...:)) ще постна и аз материал за същото нещо, ноо трябва малко да почакате;)